Saturday, January 19, 2013

I riu Shqiptar qe po thyen cdo rekord ne bote ,,,

Ky eshte i riu nga shqiperia me emrin Albert Fiqo i cili po arrin majat e piramidave boterore me ane te fizikut te tij marramendes dhe peshave te tij te medha. i riu shqiptar Albert Fiqo eshte vetem 26 vjec dhe ka trupin me perfekt per bodybillding ne te gjithe bote. Nje mik i te riut 26 vjecar na ka derguar ne zyrat tona edhe nje video shoqeruese e te riut. Kjo eshte nje fotografi e derguar nga nje miku i tij ne stafin tone, me keq ardhje po ju themi se i riu albert fiqo nuk ka mare njohje dhe reputacion ne shqiperi ndaj kjo gje per shkak te kushteve te veshtira ekonomike e kane detyruar te riun te largohet nga shqiperia dhe te vendoset ne shtet e bashkuara te amerikes. pasi u zhvendos ne amerike i riu filloi ti kushtonte me teper rendesi permasave te trupit te tije dhe jo vetem pasi u njoh me trajnerin e body billding ne amerike i riu u trajnua ne menyre intensive nga trajneri dhe arrite te merte keto permasa trupore qe sic shihen qarte ne foto