Thursday, January 31, 2013

LEDRI dhe TUNA kalojn naten bashk..Edhe me pas filmimi po ben xhiron e internetit

ledri
Sic duket Ledri kalon nje kohe te lire me Tunen??
Per kete foto eshte folur shume se kush ne te vertet eshte mirpo u vertetua se eshte Tuna, Ne ju paraqesim edhe disa pamje…
Shi koni Vi e don… me lart