Friday, January 18, 2013

Nëna kryen mardhenje me djalin, videon e hedh në internet (VIDEO)

Ajo kishte 15 vite pa e parë djalin, pas divorcit që kishte pasur me burrin. Ndërsa inçest ka ndodhur pas takimit të tyre në një hotel. “Unë nuk ndjehem keq dhe nuk kam përgjegjësi për inçestin. Është diçka që quhet tërheqje gjenetike dhe është shumë e fortë. Kam lexuar se është diçka që ndodh te 50 për qind e njerëzve që rigjejnë një të afërm të humbur”, ka thënë për mediat lokale 32-vjeçarja. Policia nisi hetimet pas disa fotove nudo të djalit që nëna kishte hedhur në Facebook, duke dyshuar për pedofili. Ndërsa më pas u verifikua dhe inçesti. Shikoni Videon ne Katrorin me Lart