Saturday, December 22, 2012

Martohet Edhe Lek Plepi, Ja Cila Është Nusja…

Se fundmi ja dha bam LEK PLEPI. Martohet me shoqen e tij te femijerise. Kjo eshte ajo qe kemi mesuar nga shoqeria e tij e ngushte . Ai fundjaven e kaluar ka perjetuar “diten me te lumtur” te jetes se tij. Keshtu duket se eshte shprehur Legjenda LEK PLEPI. Thuhet se tani ai ka shkuar ne Lezhe me pushime…per muajin e mjaltit. Dhe ne i urojme Lekes te trashegohet dhe ta shohim serisht ne media me statusin e tij te ri si “BABA” !!