Saturday, April 27, 2013

Ja pse nuk e operon shenjen ne fytyre Frank Ribery


Eshte pyetur Franck Ribery (Bilal Yusuf) perse nuk e operon shenjen qe ke ne fytyre, pasi qe ty te lejohet ne Islam ky operacion estetik? Ai eshte pergjigjur:- Kete shenje do ta mbaj gjithmone ne fytyren time. Kam qene ne udhetim me babain dhe vellain tim, pesuam aksident ne te cilin babai dhe vellai im humben jeten, une mora kete shenje ne fytyre... pas ketij aksidenti une jam
konvertuar ne Islam dhe kjo shenje do te me kujtoje mua gjithmone meshiren e Allahut ndaj meje dhe miresine qe me dha duke me nderur me Islam, nderkohe qe mund te kisha vdekur ne ate aksident si jomusliman...