Tuesday, April 23, 2013

Si t’ia merrni numrin e telefonit një femre ...

Një i ri ka gjetur një metodë origjinale për të siguruar numrat e telefonave nga vajzat që i pëlqen.Ai shfrytëzon një truk me letra për të arritur deri të qëllimi i tij.Protagonisti në videon e hedhur në YouTube kërkon nga vajzat që t’i shkruajnë në një letër disa shifra nga numri i telefonit.Pastaj, ai vë bast me to se nëse e gjen letrën në të cilën janë shkruar numrat, atëherë vajza duhet t’ia tregojë numrin e plotë dhe të dalë në takim me të . Ndi qni vi dj on me larte.