Tuesday, April 23, 2013

Lexoje SMS-in qe ja shkrujti HOXHA (Hashim Thaqit)

SHKRUAN: PROF DR. SHEFQET KRASNIQI \'\'E mjera ajo dorë që ka nënshkruar një marrëveshje në dëm të vendit! Kosova nuk është e politikanëve apo qeveritarëve, ajo është e popullit, është e qytetarëve të saj, të cilët dhanë jetën dhe krejt çka patën për ta çliruar këtë copë vend që na ka mbetur. E shitja e një pjese të kësaj toke është tradhtia më e madhe që ka mund t’ia bëjë dikush popullit të Kosovës.