Sunday, April 28, 2013

Nuk besonte tek fantazmat por “kap” një të tillë në foto


Një grua në SHBA ka fiksuar rastësisht me aparatin e saj cellular një fantazmë. Marcella Davis, nuk besonte aspak te gjërat paranormale dhe u habit jashtë mase kur në celularin e saj pa që kishte një imazh të pashpjegueshëm.

Ajo gjendej në shkollën e nipit dhe ndërsa ai po vinte ajo nxorri celularin dhe i bëri një foto. Për momentin nuk vuri re asgjë të pazakontë por kur celularin ia kishte dhënë vajzës për të parë foton ajo kishte dallluar njëe person të veshur me kostum dhe që nuk ishte një qënie njerëzore.

“Ishte dicka fantastike… Nuk u tremba aspak edhe pse nuk është dicka normale…Është një gjë e bukur” ka rrëfyer ajo për mediat. Megjithatë skeptikër besojnë se fotoja është manipuluar me anë të një aplikacioni të Smartphon-it të quajtur GhostCam.