Saturday, April 6, 2013

Nusja më e dëshpëruar në botë (Foto)


Të gjithë qeshin dhe janë të lumtur, ndërsa ti jo. Të gjithë bëhen gati të bëjnë foton e martesës tënde, ndërsa ti jo. Kësaj i thonë të jesh nusja më e pa fat në botë. Shumë kohë do të duhet që fytyra e merzitur e kësaj nuse te jetëe buzëqeshur. Për familjen e dhëndrit çdo gjë duket bukur dhe për dhëndrin, mirëpo nusja duket se është shumë e pa lumtur që po martohet. Fotot që po bëjnë xhiron e botës janë një shembull i mirë se si dukesh kur martohesh me “dashuri”.