Friday, April 12, 2013

Pamje Tmerruese! Kështu I Vrisnin Kuajt Në Një Thertore Në Britani, Një Foto Kthen Përmbys Parlamentin!

2
Një fotografi nga thertorja e kuajve në Angli, mjaftoi të kthej përmbys deri dhe parlamentin anglez.
Kjo thertore kuajsh, në Somerset furnizonte me mish kali disa kompani franceze me mish.
Çdo javë, thertorja në fjalë therë 63 kuaj më mënyrën që duket në fotografi dhe që po bënë xhiron e botës.
Pas inspektimit të specialistëve në thertoren në fjalë, 6-të kuaj rezultuan pozitiv në një ilaç që është shumë i dëmshëm për shëndetin e njeriut dhe që është i ndaluar.
Tashmë çështja ka arritur deri në parlamentin e Britanisë, ku reagimet ishin të menjëhershme te forta.