Thursday, April 18, 2013

Ronaldo sot ka pranuar si dhurat Kuranin (FOTO)

Ronaldo2-300x225
Pergjate dites se sotme, Cristiano Ronaldos i eshte dhuruar libri i shenjte KURANI si shenje nderi dhe respekti. Ai ka qene duke filmuar nje reklame komerciale dhe me te perfunduar ka marre si dhurate librin e shenjte te muslimaneve