Tuesday, April 2, 2013

Shkendije Mujaj më në fund pranon, po bëra s*** me Valin (FOTO)

Pas shume përpjekjeve për të mësuar të vërtetën në lidhje me skandalin në mes të Shkëndije Mujaj dhe Vali Corleone, këngëtarja pranon se ka bërë marrëdhënie intime me Princin nga Gjilani.
E pyetur se pse nuk ka pranuar më herët ajo nuk dëshironte të përgjigjej dhe përfundoi se “Nata me Valin ishte shumë e shkurtër”.