Wednesday, April 17, 2013

Shpat Kasapi pin ne nje restorant ja permendin Aferditen shkaterron gjith restorantin…

Shpati
Shpati me sa duket se ka kaluar akoma Aferditen. Ai ndodhej ne nje restorant ne Prishtine dhe pasi kishte konsumuar disa gota vere , atij dikush i permend Aferditen dhe fillon direkt ngaterresa. Si fillim ishte gota e veres qe kishte Shpati ne duar ja hedh personit qe e ngacmoi pastaj situata doli jashte kontrollit , sic mund te bejee nje njeri normal per te dashuren qe e do me shpirt…,,