Tuesday, April 9, 2013

Lotë dhe gëzim, ja pse e duam futbollin (VIDEO)


Ja pse futbolli është njëra prej gjërave më interesante në botë. Për një moment të sjellë edhe lot edhe gëzim. 
Shikoni këtë video dhe binduni se njerëzimi është aq i dhënë pas futbollit. Kjo do të ishte një sqarim edhe për ata që nuk janë aq të dhënë pas këtij sporti.