Sunday, March 24, 2013

Adelina thot se nuk e njeh Shpatin me dhe akuzon shqiptaret se fusin hundet qdokund

Aferdita Dreshaj - Shqiptarët i futin hundët Gjithkund (Shpatin) nuk e Njoj Me