Friday, March 29, 2013

Studim: Perse femra bertet gjate aktit.

akRyan Christopher, autori i nje reviste mujore te famshme, beri nje studim qe jo vetem qe na intereson por qe ka nje interes historik. E keni vene re sa bertasin femrat gjate aktit? E vertete qe meshkujt ane famen per orekset e tyre se ksuale, por femra eshte ajo qe kujdeset per te mesuar 5 katet e pallatit se sa i mire eshte partneri i saj. Atehere.. pergjigjia eshte… Se ksi nuk eshte thjesht nje proces er otik, femra bertet dhe tingujt e saj, jo vetem te terheqe mashkullin por… jep dhe nje informacion se sa e duan ate mashkull qe e ka nenshtruar.