Sunday, March 31, 2013

Afërdita Dreshaj - i hakmeret (Shpat Kasapit) me Lorik Canen (Lajm + Foto)

or, Aferdita vetem nepermjet rrjeteve sociale ka pohuar dicka te tille, ndersa si duket nuk i eshte bere shume vone nga kjo ndarje, pasi ajo sic shihet edhe ne kete foto e ka harruar Shpatin dhe ben jete nate te cmendur, pasi ajo kishte shkruar ne ‘Facebookun’ e saj keshtu: “Do kemi nje nate crazy!! I cant wait to dance with my beatys!!’. Ndersa Aferdita kete nate te cmendur e ka kaluar me dy shqiptare te tjera te famshme, sic jane Tika Ivezaj dhe Gona Lulgjuraj.