Sunday, March 31, 2013

Edberi: “Naten tek dhoma vajzave”…Ja c’far ndodhi mbreme..

sleepingElena me Joanën i propozojnë Edberit të vijë të flerë nga ato sonte. Joana i thotë se janë dy krevate bosh. Ose varianti tjetër që i propozon Joana është të flerë Elena me Viganin dhe ai fle tek krevati i Elenës. Një tjetër variant që thotë Joana është, ta çojnë Marselinin tek dhoma lart, nuk kanë për çfarë ta duan tek dhoma e tyre. Por Elena thotë që ai mund të kundërshtojë dhe nuk lëviz nga krevati i tij. Këtu edhe Joana mendohet, pastaj me të qeshur thotë
” E mirë, shpresojmë të dalë Maselini këtë fundjavë”. Vajzat po këmbengulin që ai të flerë tek dhoma e tyre, por duket se Edberi është i luhatur. Shio kni me poste momentet kur Edberi fjeti me vajzat…