Friday, March 29, 2013

Londër, shqiptari përdhunon punonjësen e bankës në mes të ditës

kosovo
Një refugjat kosovar në Londër, përdhunoi në mes të ditës një punonjëse në një bankë investimesh.
Jeton Lama, 25 vjeç, e gjurmoi 23- vjeçaren dhe pasi e kapi me forcë, e futi në një qoshe të një rrugice, ku e përdhunoi.
Sipas Daily Mail, aktin sek suali ishte regjistruar nga kamerat.
Pasi mbaroi, ai bleu një petull dhe një gazetë dhe u largua për në metro.
Tre ditë më vonë u arrestua dhe është dënuar me tetë vite burg.