Saturday, March 30, 2013

Harlem Shake ne Poloni ,me i bukuri deri tani +16 (VIDEO)

harTë rrallë janë ata që do mbesin indiferent ndaj dukjes së foshnjeve të vogla, të pafuqishme dhe shumë të ëmbla. Pikërisht këtë rregull e konfirmon edhe videoja e bukur e cila ua ngrohi zemrat e mijëra njerëzve anëmbanë botës. Videoja emocionuese e cila tregon fosnjën e posalindur duke e larë, është e mbushur me emocione dhe bukuri.