Saturday, March 30, 2013

Albani dhe Tuna, miq te mire

foto“Ata që zihen duhen fort”, thotë një fjalë e urtë popullore. E në fakt tek i shikon dy artistët në këtë foto, Alban Skënderajn dhe Altuna Sejdiun, duken sikur janë miqtë më të mirë.
E në fakt, ditë më parë, ne ua sollëm lajmin që edhe në fushatën elektorale Tuna ka kënduar, në vendin e saj, me Albanin dhe natyrisht që janë miq të mirë.
Por, në panelin e “X Factor Albania” ata zihen dhe hahen si “macja me miun”, por si duket e respektojnë punën dhe gjykimin e tyre, duke mbrojtur konkurrentët e tyre.