Sunday, March 17, 2013

Fytyra e tmerruar e Kim Kardashian

Kishte premtuar se do të vazhdonte axhendën e saj dhe aktivitetet normale edhe pse është shtatzënë. Bukuroshja e televizionit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës përfundoi të martën në spital me urgjencë pasi kishte shqetësime serioze.Kim është fotografuar menjëher pasi ka dalë nga spitali dhe situata e saj përshkruhet përmes kësaj fotoje.