Thursday, March 14, 2013

I del gjoksi gjate marteses - FOTO

Katie Price është martuar për herë të tretë dhe në mënyrë krejt sekrete. Këto janë fotot ekskluzive të publikuara nga tabloidi “The Sun”. Qartësisht siç mund ta konstatoni, gjoksi i Katie Price thuajse ka dalë tërësisht jashtë pasi fustani i bardhë i përdorur prej saj nuk ka mbajtur asgjë nën kontroll.