Monday, March 25, 2013

Kim Kardashian 19 gjilpëra në fytyrë!

Bukuroshja amerikane, Kim Kardashian e cila deri para disa ditëve udhëtoi në Miami,ajo ka postuar disa fotografi në instagram ku shihet duke pushuar me 19 gjilpëra në fytyrë për tu dukur sa më e bukur dhe fytyra e saj të dukët më e re. 
Ndërkohë 32-vjeçarija Kim e cila për shkak të lindjës së saj që ëeshtë duke e pritur fëmijën e parë me Kanye West po refuzon të veshë rroba të ngushta.