Monday, March 25, 2013

Lajm I Fundit: Ekzekutuan 7-Të Burra Në Sheshin Qendror! Kujdes, Pamje Të Ashpra!


Me pamje shumë tmerruese u ndeshën banorët e një province, pasi shtatë burra u ekzekutuan në sheshin qendror të provincës! 
Incidenti ndodhi në Meksikë, ku të shtatë të ekzekutuarit i përkasin grupmoshave nga 15 deri në 40 vjeç. Që të gjithë, pasi i kishin ulur në karrige plastike i kishin ekzekutuar me nga një plumb në kokë, ndërsa në kraharorin e tyre kishin “shkruar” me thikë mesazhe kërcënuese!
Në një nga kufomat ishte shkruar: “Kujdes! Kjo do të ndodh tek të gjithë hajdutët, pengmarrësit dhe përdhunuesit”.Per me shume ndiqni me lart..
Burra