Thursday, March 7, 2013

Mbaroi maturën në moshën 106 vjeçare

fotoCATOZZ4CFred Batler nga Masaçusets të hënën e ka marrë diplomën e nderit dhe me në fjalim mjaft prekës ka falënderuar të gjithë ata që e kanë ndihmuar për të përfunduar shkollën e mesme dhe për të maturuar.
Fredi ka qenë në martesë 65 vjet, ka ngritur pesë fëmijë, ka shërbyer në ushtrinë amerikane gjatë Luftës së Dytë Botëror dhe ka punuar na kanalizimin e qytetit.
Kunata e tij Caty Batler thotë se ai shpesh ankohej që kishte hequr dorë nga shkollimi dhe nipave gjithmonë u fliste për rëndësinë që ka arsimimi.