Saturday, March 16, 2013

Messi: Edhe unë ndërroj pelena

Futbollisti më i mirë në botë, Lionel Messi, ka pranuar me modesti se edhe ai si çdo prind kujdeset për fëmijën e tij.
“Natyrisht që ndihmoj, edhe pse gruaja merret kryesisht me shumicën e gjërave”.
“Mirëpo, edhe unë ia ndërroj pelenat, e vë foshnjën në gjumë, e laj dhe gjëra të tjera”, ka deklaruar argjentinasi për Tyc Sports.
Më 2 nëntor të vitit 2012, Messi u bë baba për herë të parë dhe priti në jetë djalin Thiago.Lionel Messi dhe Thiago