Tuesday, March 19, 2013

Na ndodh shpesh që të themi, “kjo nuk ishte dita ime”, ose “kam pasur ditë më të mira se kjo e sotmja”. Dhe e themi kur nuk na ka ecur fort në ndonjë gjë që kemi dashur të bëjmë, ose kur diçka që prisnim të bëhej, ka ngecur apo shtyrë. Por ka disa njerëz si këta që shikoni në fotot, që dita nuk u ka ecur fare, po hiç fare ama. Ata janë përballur me ca incidente nga më të ndryshmet që më së paku u kanë prishur ditën... Urojmë që ju vetëm t’i shikoni, e kurrë mos ju ndodhin