Tuesday, March 19, 2013

NISEN NE PUSHIM ME 1,8 MILION EURO DUKE I FSHEHUR NE VETURE

Policia franceze kënaqur gjatë kontrollit të një pikë kontrolli makinë pavarësisht Strasburg, në të cilin ka pasur dy kineze. Kineze e lartpërmendur kapur në pikën e kontrollit në makinë transferuar edhe 1.8 milionë përllogaritur në rreshtim e shoferit dhe pasagjerit përpara vendesh. Gjetur edhe 38.000 kartëmonedha e 20, 50, 100, 200 dhe 500 euro. Paratë kineze është fluturuar në Audi A6 dhe arrestuar muajin e kaluar, pikërisht më 11 nëntor. Policia franceze me detajet e rastit vetëm dje doli në publik. Shoferi dhe pasagjeri para që jetojnë në Portugali dhe Francë, apo Paris, mbërriti me aeroplan ku punësuar një makinë për të shkuar me pushime.