Tuesday, March 12, 2013

Nxehtë në Australi, Rita do këndonte e zhveshur

Nxehtë në Australi, Rita do këndonte e zhveshurRita Orës nuk i nevojitet valixhe e madhe e rrobave kur shkon në Australi, pasi atje ‘mund të këndoj e zhveshur’.Kështu ka thënë këngëtarja, e cila ka pozuar së bashku me kolegen e saj Ellie Goulding.

Orës, e cila është në turneun e saj Down Under nëpër Australi, duket sikur ky vend i pëlqen shumë, vlerësojnë mediumet australiane.

“Do të këndoja gjithkund përveç Britanisë. E, mundësisht vetëm në Australi”, ka thënë ylli i hitit “Hot Right Now”, duke e nxehur bisedën me diçka tjetër. “Do të këndoja e zhveshur dhe askush nuk do ta keqkuptonte”, ka thënë ajo.