Monday, March 25, 2013

Rita çorapëgjata

RITA QORAPGJATA
Rita Ora po qëndron në Japoni për koncertin e saj ndërkaq në rrjetet sociale ajo ka publikuar një fotografi me flokë të lidhura sikurse legjenda Pipi qorabegjata. Rita është një nga artistet e cila eksperimenon më së shumti me stilin e saj si të veshjes, ashtu edhe të flokëve. Rita është shprehur shumë e lumtur për qëndrimin e saj në Japoni dhe nga fotot e publikuara, duket se po i’a jalonë mjaftë mirë.