Saturday, March 16, 2013

Si e quan Tuna veten e saj

Këngëtarja kontroverse, Altuna Sejdiu, e kemi thënë shumë herë se ka dëshirë të jetë në qendër të vëmendjes së mediave. Këtë e kemi bazuar në veprimet dhe komentet që ajo bën, si në paraqitje publike, ashtu edhe në rrjetet sociale. Kësaj radhe, ajo ka postuar një fotografi në Facebook, me një mbishkrim që si duket, tregon se Tuna është dashuruar në vetveten. “Muza e Shekullit”, është komenti që Tuna ka lënë nën fotografinë e postuar që mund ta shihni më poshtë.