Sunday, March 24, 2013

Vali Corleone ka një mesazh për Hashim Thaçin

MUA ME SHKRUAJN NEPER INBOXA NE FACEBOOK NE NUMRAT E CEL QE HASHIM THAQI ESHTE PERGJU EDHE KA THENE NE GJUHEN ITALIANE (PRONTO COME STAI) DHE KAM PAS MSG QE KY QENKA (HASHIMI CORLEONE) OK UN JU THEM KESHTU MBASE QE PO FLISNI KESHTU PER TE ... PER ME SHUME SHIKO VIDEON ME LART!