Saturday, March 16, 2013

Vali Corleone: Tuna është prostitutë!

13576[1]PRISHTINE- Pas deklarata të këngëtares Tuna në emisionin Zonë e Lirë, Vali Corleone nuk rri pa përgjigje. Së fundmi ai e ka quajtur Tunën “prostitutë”, ndërsa lajmi bëhet i ditur nga mediat kosovare.
Tuna e ka cilësuar Valin si një njeri jo normal, që duhet kuruar për problemet mendore, ndërsa ai është përgjigjur edhe më rëndë.
“Ti je post…apo ti shkin e fëlliqur që quhesh Tuna, ke folur në Zonë e Lirë për mua hh, ke thënë që jam me të meta, dmth budall, ok grazie! Unë e di që ty të ka mbet pik me dal me mua dhe unë e di pse ti e ke thënë këtë, sepse ti ke dëshirë kështu që unë të reagoj, që ti të pajtohesh me mua…”, thotë Corleone, ndërsa nuk nguron të përdorë edhe fjalë të tjera të rënda për këngëtaren.