Friday, March 15, 2013

Vetëm në Rusi: Autobusat ndalen me kallashnikov (VIDEO)

vetem ne rusiKa ndodhur në Rusi. Një burrë i moshës së shtyrë, ka gjetur një zgjidhje shumë interesante si me i ndaluar autobusat në pika ku nuk e kanë vendin e ndaljes. Ai me kallashnikov në dorë, i del përpara dhe i drejton armën. Një mënyrë shumë e çmendur, por njeriu ia arriti qëllimit