Saturday, March 16, 2013

Është 10 vjeç, gjuan me thika, tash dëshiron me sëpata

Në vend të futbollit apo lojërave të tjera të fëmijëve, britaniku dhjetëvjeçar pëlqen të gjuajë me thika.

Edward Pinder është mjaft i shkathët në hedhjen e thikave dhe këtë e bën çdo ditë, edhe atë përpara nënës së tij, Erika.

Mirëpo, ai ndjen se tashmë e ka përsosur gjuajtjen e thikave dhe dëshiron të kalojë në yje dhe sëpata.

Djaloshi merr pjesë në cirkun familjar, i cili udhëton nëpër Britani të Madhe, ndërsa stërvitjet i bën në shtëpinë e tij në Bisbrooke