Thursday, March 14, 2013

Një turk pagëzoi djalin me emrin e Messit

imageNjë çift turk Rafet dhe Nurgul Çeçen e kanë pagëzuar djalin e tyre të sapolindur Ali Umut Messi sipas sulmuesit të Barcelonës, argjentinasit,  Lionel Messi.
"Kam premtuar se djalit tim do t’ia lë emrin e futbollistit i cili është shembull për teknik dhe inteligjencë", deklaroi babai i lumtur Rafet.
Ai ka theksuar se Messi posedon të gjitha kualitet.
"E përcjell Messin dhe karrierën e tij kur për herë të parë luajti për Barcelonën. Ai është shembull i një lojtari bashkëkohor", deklaroi Rafet.