Tuesday, March 19, 2013

Pesë ndodhitë më ekstreme që keni parë! (video)

A keni parë ndonjëherë urë të “kërcej”? A keni parë ndonjëherë që të “hidhet në hava”? A keni parë ndonjëherë që avioni luftarak teksa qëndronte pezull, në breg të detit, papritur “këlltum” dhe në ujë?! Këto dhe shumë të tjera jua paraqesim në një video të vetme e cila vërtet të ngre adrenalinën!