Sunday, March 10, 2013

Rihanna promovon bukuritë e Barbadosit

24-vjeçarja është lindur në Barbados, një ndër mrekullitë e natyrës dhe ndër destinacionet kryesore turistike që gjithmonë ka një arsye për ta vizituar…