Monday, March 25, 2013

Rita Ora në krahët e dizajnerit Karl Lagerfeld

Ajo është kritikuar shpesh për veshjen e saj, por në paraqitjen e saj në Monako, të shtunën Rita Ora e cila kishte veshur një fustan të markës “Chanel” dukej si një “zonjë” e vërtetë.

Rita gjatë performancës së saj në “Bal De La Rose Du Rocher” të Monakos është shoqëruar dhe është fotografuar edhe me dizajnerin e njohur Karl Lagerfeld.