Sunday, March 17, 2013

Rregjistrohet puthja me e gjate ne bote, 50 ore duke u puthur (VIDEO)

PUTHShën Valenti sjell atmosferën e puthjeve, luleve, dhuratave etj. Në Tajlandë 9 çifte kanë garuar për puthjen më të gjatë, puthje që duhet të zgjaste më shumë se 50 orë e 25 minuta. Kjo është një rraskapitje e vërtet por, nuk ka qenë ky fakt që shumë çifte të merrnin pjesë në këtë garë. Në garë ishte edhe një çift të moshuarish, përkatësisht 74 dhe 72 vjeç. Gjithashtu edhe një edhe një çifte hom ose ksualësh. Çiftet e kishin të ndaluar të uleshin, ndërsa në tualet mund të shkonin vetëm pas gjashtë orësh nga fillimi i puthjes. Po ashtu, duhet të qëndrojnë zgjuar dhe të mbajnë kontaktin e vazhdueshëm të buzëve. E kishin të lejuar të pinë vetëm ujë ose qumësht përmes kashtës, ndërkaq për të pasur sukses nuk duhet të mungojë dashuria mes tyre.
SHIKONI VIDEON ME LARTE