Friday, March 15, 2013

Dështojnë ta hedhin shokun në pishinë, shikoni çka ndodh


Të gjithë që janë larë në pishinë kanë paër skena të tilla. Ndoshta disa edhe vet kanë qenë protagonistë të kësaj loje zbavizëse, por fakteqësisht që mund të jetë edhe fatale. Shikoni këta shokë duke luajtur që ta hedhin mikun e tyre në ujë, ju rrëshqet nga dora dhe shiheni se çka ndodh. Për më shumë video në vijim: