Sunday, March 17, 2013

Femra qe nuk pranon te depilohet ne vendet intime… Ja si duket ajo +16 (VIDEO)

dyllNjë 28-vjecare ka treguar eksperimentin e saj në një emision mengjesi në ITV1. Ajo nuk ishte depiluar prej nje kohe te gjate dhe pamja e saj para teleshikuesve i ka shokuar të gjithë. Megjithate ajo vazhdon te mbaje te njejtin mendim per sa i perket kesaj lloj sjellje dhe thote se ndjehet e kenaqur edhe pse shum kritikat i ka patur te shumta, madje edhe nga mikeshat e saj me te ngushta.