Sunday, March 3, 2013

Ledri Vula punon per album te ri i kthehet muzikes ne karriere solo

pint Reperi më i përfolur gjatë vitit 2012, ish anëtar I labelit Baba Stars, Ledri Vula, pritet që së shpejti t’i kthehet muzikës. Shumë polemnika ka pasur se Ledri Vula a do ti kthehet apo jo muzikës, por ai po punon shumë në këtë drejtim për tu ritkhyer përseri në muzikë. Pas daljes nga Baba Stars, Ledri Vula është shoqeruar me anëtaret e labelit PINT, njëherësh shokë të vjetër të tij. Në një foto të publikuar nga Dj Floë në profiling e tij në Instagram, Ledri Vula shihet bashkë me Lyrical Son dhe Mc Kreshen. Dj Floë në këtë foto kishte shkruar: “ Nuk punohet kshtu o djem,olelehehooo”, që jep edhe një argument plus, se Ledri do ti kthehet muzikës