Sunday, May 12, 2013

Ja cfare eshte konfiskuar ne maiken e Naser Kelmendit – FOTO

ig bosi
Naser Kelmendi Big Bossi me i madhe i droges ne Ballkan dhe ne evropen lindore shiko se cfare ka fshehur ne veturen e tije personale.