Monday, May 27, 2013

Referi Rizzoli kishte qarë pas finales së Ligës së Kampionëve

Referi Rizzoli kishte qarë pas finales së Ligës së KampionëveNicola Rizzoli, referi që ndau drejtësinë në Wembley në finalen e ligës së kampionëve kishte deklaruar se kishte qarë pas ndeshjes.

"Pas ndeshjes, në një moment mbeta i vetëm. Kam shikuar përreth, bavarezët festonin ndërsa ata të Dortmundit po përshëndetnin tifozët e tyre. Më kapio një tension i çuditshëm, mendova se kam kryer punën mirë, dhe kam pasë frigë të pres vlersimin e Colinas. Kur hyri në zhveshtore, mu ndal fryma, pasi ai nuk foli asnjë fjalë për disa sekonda duke më shikuar në sy.
Pastaj tha shkurt - Keni kryer shkëlqyeshëm punën" ka thënë Rizzoli.