Monday, May 27, 2013

Nënshkruan Mourinho kontratën me Chelsea!

Nënshkruan Mourinho kontratën me Chelsea!"The Times ka shkruar se Jose Mourinho ka nënshkruar kontratë me Chelsea, marrëveshje katërvjeçare me vlerë 50 milionë funta.

Marrëveshja hyn në fuqi me 1 qershor. Chelsea pas largimit të Mourinhos ka fituar vetëm një titull në angli, ndërsa deri sa ka qenë Mourinho (2004-2007) ekipi në 185 ndeshje ka shenuar 124 fitore, 40 barazime dhe 21 humbje, dy tituj në Premier League