Tuesday, May 28, 2013

Vipat shqiptar që urrejnë për “vdekje” njëri-tjetrin, (foto)

e1e2e3e4Në një kohë të vjetër ishin shumë miq madje aq miq sa ndanin sekretet mes njëri-tjetrit kurse sot urrehen.
Nuk janë të paktë vipat shqipatrë që urrejnë njëri-tjetrin për një apo disa arsye të ndryshme.
Mes tyre ka pasur raste që është përdorur dhe dhuna si p.sh mes Rezarta Shkurtës dhe Rozana Radit apo Adelina Ismajlit dhe Leonora Jakupit.
Më poshtë po ju paraqesim nëpërmjet fotografive disa nga vipat që nuk duan t’i dëgjojnë as emrin njëri-thetrit./