Saturday, May 25, 2013

Nora dhe Roberti

Me tatuazhin e ri, Roberti duket mjaft i “frikshëm”, mbase vetëm në sipërfaqe, pasi brenda në shpirt duket të jetë një djalë xhentil, që me Norën ka krijuar një histori të bukur dashurie dhe si çift po i rezistojnë kohës.roberti_i_nores_me_tatuazh_mon