Sunday, May 26, 2013

Skandal me videon e nxënëses që zhvishet në mes të klasës para mësuesit në orë të mësimit! +18

Pamjet e kësaj videoje mund ti shikoni ketu me LARTE.
nxenesja

Kur shkolla kthehet në… morali bie përtokë dhe vlerat humbasin si me magji për t’i lenë vendin injorancës!
Skandal është konsideruar një video e qarkulluar në You Tube nga simplyamazingworld, në të cilën shfaqet një nxënëse tek zhvishet në mes të klasës, madje edhe para mësuesit në orën e mësimit!